Papierwerk

Zo, ik ben zojuist terug van school. Er moest nog wat papierwerk in orde worden gemaakt en ik moest mijn rooster nog ophalen. Ik was een beetje bang dat het rooster er zo uit zou zien als in Maastricht (dus veel te veel vakken, onverzichtelijk en van alles een klein beetje, maar niet genoeg). Gelukkig viel het mee! Dit eerste semester ga ik Foreign Policy Analysis en Ethnic Politics volgen. Ook ga ik Lets leren en krijg ik vanaf 16 september Intercultural Relations. En dat is alles voor dit semester! Eindelijk een beetje overzicht, dat is een hele geruststelling. Verder heb ik geen boeken nodig; alles gaat via internet.

De terugweg met de tram was erg interessant. Toen we de Daugava (te vergelijken met de Maas die door Maastricht loopt) wilden oversteken stopte de tram plotseling en stonden we 10 minuten stil. De trambestuurster riep in onverstaanbare taal iets om waardoor iedereen de tram verliet, zo de weg op. Ik weet nog niet precies wat er aan de hand was, maar de tram had er in ieder geval geen zin meer in.

Ik zit nu aan mijn zoveelste bakje verse frambozen van de markt, en ga zo richting de stad. Daar gaan we met de nieuwe studenten een museum bezoeken en de stad bezichtigen. Morgen hebben we allemaal een dagje vrij. Dat komt goed uit, want er komt nogal wat papierwerk bij deze uitwisseling kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s